Vi trenger flere dyktige medarbeidere og søker:

BYGGESAKSBEHANDLER - 1 ÅRS VIKARIAT

Teknisk kontor trenger flere dyktige medarbeidere og søker derfor byggesaksbehandler i 1 års vikariat i 100% stilling med tiltredelse snarest.

I tillegg til å behandle byggesaker, dekker Teknisk kontor fagområdene planbehandling, kart og oppmåling, vann- og avløp, arealplanlegging, landbruk, skogbruk, bolig/eiendom og prosjektledelse kommunale bygg og anlegg. Det er i dag 19 ansatte på enheten.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være behandling av byggesøknader etter plan- og bygningslovens bestemmelser og gjennomføring av tilsyn og ulovlighetsoppfølging kan bli aktuelt. Dette omfatter også utarbeidelse av saker til politisk behandling.

Du har relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen bygg eller arkitektur. Erfaring fra byggesaksbehandling eller annen kommunal forvaltning er en fordel. Kunnskap om klimatilpasning er ønskelig, men ikke et krav. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Du kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig. Du er selvstendig, strukturert, samarbeidsvillig, løsnings- og resultatorientert. I tillegg har du høy arbeidskapasitet og trives i et tverrfaglig miljø.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger, spennende samfunnsoppgaver, faglige utfordringer og stor grad av selvstendighet. Du vil få en god pensjonsavtale (KLP) og lønn etter avtale.

For ytterligere opplysninger om stillingen kan du kontakte konst. enhetsleder Teknisk kontor:

Grethe Krokstad, tlf. 412 15 512.

Søknadsskjema finner du HER eller på www.skaun.kommune.no

Søknadsfrist: 30.12.19.