Last ned kulturkalenderen her

Til deg som er innbygger i Skaun, du som stiller forventningsfullt og lyttende på konsert, du som heier med høy røst på idrettsarrangement, og du som finner fellesskap og glede i ulike aktivitetstilbud i kommunen, her har du høstens kulturkalender, endelig! Og til deg som kanskje har flyttet til kommunen nylig, eller av andre grunner ikke kjenner til kalenderen fra før: Her finner du masse spennende for store og små, så det er bare å henge den på kjøleskapsdøren, og få med deg det du kan fremover. 

I år er det Frivillighetens år og det er grunn til å gi en ekstra oppmerksomhet og takk til deg som er aktiv deltaker i det frivillige organisasjonslivet og bidrar til at vi har så fantastiske muligheter rundt oss. Uten dere hadde ikke denne kalenderen vært den samme. Senere i høst skal vi markere frivilligheten skikkelig, og feire en hel uke i strekk. Det kommer et eget program for denne uka, så det er bare å glede seg. 

En liten oppfordring, om du skulle være en av de som står litt på sidelinjen og kunne tenkt deg å bli en del av det som skjer, kanskje det er tiden for å bli med nå? Så bare ta kontakt med det lokale idrettslaget, seniordansen, frivilligsentralen, sangkoret, friluftslaget eller hva du måtte være interessert i. Vi trenger alle som kan være med og alle som kan bidra. 

God kulturhøst, vi sees!