Du får gratisbillett i resepsjonen i Orklandbadet ved å oppgi navn, skole og klasse. Tilbudet gjelder i perioden 9.-17. oktober 2021, på valgfritt tidspunkt innenfor ordinær åpningstid. Man trenger ikke å melde seg på hvis man ikke skal være med på badefrokost eller buss, bare møt opp i Orklandbadet og hent ut billett. 

Barn over 10 år som er svømmedyktige kan komme alene, andre må ha følge av voksen (inngangsbillett for den voksne må dekkes selv). 


Elever på 5.-10. trinn som er svømmedyktige tilbys å delta på badefrokost eller å ta bussen til Orklandbadet på egenhånd (OBS - badefrokost og badebuss krever påmelding!).
Logg inn med SommerSkaun-bruker for å melde på ditt barn.
Registrer deg her hvis du ikke har registrert bruker tidligere. 
Påmeldingene vil holdes åpne til kl 0900 dagen før, eller til de er fulltegnet. I utgangspunktet kun en plass på badefrokst/badebuss per elev, men det åpnes for to hvis ledige plasser. 

Tirsdag og fredag:
BADEFROKOST - KUN FOR 5.-10. KLASSE, HUSK PÅMELDING!

Kl 9-11 (garderober åpne fra 8.45)
Vi får badet for oss selv før åpningstid, og får servert toast og juice til frokost. 
Det settes opp gratis busser med følgende avgangstider og holdeplasser:
Venn skole: 08:10
Eggkleiva: 08:15
Børsa, Skaun ungdomsskole: 08:20
Buvik skole: 08:10
Viggja skole: 08:25
Retur fra Orklandbadet kl 11.20

Mandag, onsdag og torsdag
BADEBUSSER

Det settes opp gratis busser for de som vil besøke badet på egenhånd i åpningstida. Man må ha fylt 10 år og være svømmedyktig for å delta uten følge av voksen.

Venn skole: 10:40
Eggkleiva: 10:45
Buvik skole: 10:55

Børsa, Skaun ungdomsskole: 11:05
Viggja skole: 11:10
Retur fra Orklandbadet kl 14.30

Elevene reiser på egenhånd til Orklandbadet, hvor de bader på eget ansvar under oppsyn av Orklandbadets badeverter. Skaun kommune kommer ikke til å ha personale tilstede på bussen eller i Orklandbadet. Deltakere bør gjøres kjent med Orklandbadets trivselsregler før de reiser på egenhånd. Skaun kommune tar ikke ansvar for at deltakerne kommer seg med bussen, men det vil annonseres i Orklandbadet at badende fra Skaun som skal være med bussen bør stå opp, ropes opp ca 20 minutter før bussen går. Skaun kommune tar heller ikke ansvar for tap av eller skade på eiendeler i badelandet eller på bussen. 

 

Spørsmål?
Hanne Olden: 902 70 190
hanne.olden@skaun.kommune.no