Hvert år ønsker vi å hedre dem som gjør Skaun kommune til et litt bedre sted å bo og leve i. Derfor deler vi ut både en kulturpris og en frivilligpris, som kan gå til en person eller en forening som fortjener det.

Kommer du på noen som fortjener det? Nominer her innen 1. november.

Du kan nominere uten å logge inn ved å trykke “Direkte til skjema”.

 

Om prisene

Kulturprisen

Kulturprisen skal i hovedsak gå til enkeltpersoner som bor i Skaun kommune, men kan også gå til personer som er knyttet til kommunen på en måte. Det er også mulig å nominere organisasjoner, lag og foreninger til prisen.

Det viktigste er at den du nominerer har gjort en særlig innsats for kulturarbeid i Skaun kommune. Og vi er rause med hva vi legger i begrepet «kultuarbeid». Så her er det bare å nominere.

 

Frivilligprisen

Frivilligprisen skal også i hovedsak gå til enkeltpersoner som bor i Skaun kommune, men kan også gå til personer som er knyttet til kommunen på en måte. Det er også mulig å nominere organisasjoner, lag og foreninger til prisen.

Med «frivillig arbeid» mener vi arbeid som ikke er obligatorisk eller lønnet. Arbeidet kan ha blitt utført enten gjennom en organisasjon eller privat, og må ha vært til fordel for samfunnet, miljøet eller spesielle grupper.

 

Har du spørsmål om prisene? Ta kontakt med enhetsleder for kultur, fritid og frivillighet, Knut André Bjerke på knut.andre.bjerke@skaun.kommune.no.