Det er reservert 100 billetter til premieren, disse selges til gruppepris kr 295,-  på Skaun rådhus – Servicekontoret. Betaling ved bestilling, enten kontant betaling eller via Vipps til 551890.

Om forestillingen skriver Trøndelag Teater:

I Kjersti Horns regi blir den folkekjære historien om Kristin Lavransdatter kraftfull og høydramatisk, enkel og inderlig.

Nærmere hundre år er gått siden Sigrid Undset ga ut den historiske romansyklusen om Kristin Lavransdatter. I sine livsvalg drives Kristin av nysgjerrighet og begjær – krefter som stadig står i konflikt med normer og moral. Sjeldent er et menneskes fysiske og mentale smerte beskrevet med større råhet. Det er beskrivelser som sammen med drap og voldtekt, sykdom og kjærlighet, tvil og tro viser kompleksiteten og kontrastene i et menneskeliv.

Les mer om forstillingen her

Samme kveld er det også muligheter for å fortsett kvelden med 3-rettes middag på Røst teaterbistro For de som ønsker å være med på middag etter forstilling må dette varsles ved bestilling. Pris for en dagens treretters meny ved Røst er kr. 575,-. Middag betales på restauranten. Drikke er ikke inkludert. En vinpakke denne kvelden koster kr. 495,-.

Det er holdt av 45 plasser i restauranten.

Det settes opp busser fra Skaun til Trondheim. En buss fra Venn via Børsa og Buvika til Trondheim, og en buss fra Børsa til Trondheim. Avreise kl. 16.15 fra Venn, kl. 16.30 fra Børsa (ved parkeringshuset) og kl. 16.40 fra Buvika (E39).

Hjem fra teateret går det en buss etter forestilling (ca kl. 20.00) og en buss kjører hjem ca. kl. 22.30/23.00. Pris på buss kr 50,-.

 

Velkommen til teater- og gourmetopplevelse

Trøndelag Teater, Festivalen Kristin på Husaby og Skaun kommune – Kultur, fritid og frivillighet.