Vi spurte, dere svarte. Av totalt 2012 svar, ønsket mange av dere å delta i konkurransen om kinobilletter og en el-sykkel. Nå er vinnerne trukket, og den heldigste av alle ble Stine Celin Granås.

– Er det sant? Dette var skikkelig gøy, utbryter Granås i det hun får beskjeden.

Etter å ha vokst opp i Buvika, flyttet Granås etter hvert til Jåren. Der har hun ingen planer om å flytte fra.

– Jeg har alltid følt at jeg hører til i Jåren. Da jeg var liten tilbragte jeg mye tid på Stall Zanaa, og etter hvert begynte jeg også å jobbe der. Så da det kom et hus ut for salg like ved stallen, måtte jeg bare slå til, forteller hun.

Nå tilbringer Granås og familien dagene med kort vei til stallen hun selv nærmest vokste opp i.

– Dette er min drømmeplass. Jeg liker å ha det litt landlig, samtidig som det er kort vei både til Orkanger og Trondheim. Skaun er også en veldig trivelig kommune å bo i, så jeg ser ikke for meg å flytte herifra med det første, nei.

I tillegg til Granås som vant el-sykkel, har vi trukket ti heldige vinnere av to kinobilletter. Disse er kontaktet på SMS.


Slik bruker vi skaunstemmene deres

Skaunstemmen var den første muligheten til medvirkning i arbeidet med den nye kommuneplanen. Svarene og kommentarene vi fikk fra dere har nå blitt systematisert, og vil bli en del av kunnskapsgrunnlaget som skal avgjøre det lille store spørsmålet «hva skal Skaun kommune være de neste 12 årene?».

Flere muligheter til medvirkning og innspill vil komme i tiden framover, og disse vil bli annonsert på våre nettsider og i sosiale medier.

Så tusen, tusen takk til alle som tok seg tid til alle som tok seg tid til å svare på undersøkelsen – og gratulerer til vinnerne!