Kokk i 60 % vikariat

Skaun kommune er den kommunen i Trondheimsregionen som vokser raskest. Skaun er en attraktiv bokommune med 8000 innbyggere, kun en halvtimes busstur fra Trondheim. Her har vi vakker og variert natur, og vi byr på et rikt kulturliv som skaper et friskt mangfold i kommunen.

Rossvollheimen helse- og omsorgssenter er kommunenes eneste heldøgns helse og omsorgsinstitusjon, og har tilbud om dagplasser, korttidsplasser og langtidsplasser. Formålet til Rossvollheimen helse- og omsorgssenter er å gi et helhetlig pleie og omsorgstilbud til mennesker med behov for helsemessig og medisinsk omsorg og tilsyn gjennom hele døgnet. Rossvollheimen har også som formål gjennom dagtilbud og korttidsopphold og stimulere til at flest mulig kan bo hjemme så lenge som mulig.

 

Kjøkkenet ved Rossvollheimen helse- og omsorgssenter søker etter en dyktig kokk i 60 % vikariat. Ny kokk vil gå inn i en stab på 6 ansatte, jobbe i turnus med gunstige arbeidstider, og ha jobb hver 3.helg.

Er du en engasjert kokk med gode faglige egenskaper som arbeider målrettet og strukturert? Har du kunnskaper om vår målgruppe, kan ivareta fagets tradisjoner, og være lojal mot bedriften og kjøkkenets intensjon? Da er det nettopp deg vi er ute etter.

Kjøkkenet serverer fire faste måltider pr dag til våre beboere, og i tillegg tilbereder vi mat for utkjøring til våre hjemmeboende brukere. Vi har et stort fokus på både tradisjonsmat og sesongbetonte retter, men har også innslag av mat fra andre matkulturer med nye smakskombinasjoner. Vi skal være både innovative og fremtidsrettet, ønsker å veksle mellom det moderne og de eksotiske matrettene, samt å beholde det tradisjonsrike norske innen vår matkultur. Måltidene er svært viktig for våre beboere, og kjøkkenet skal hver dag gi en god og spennende matopplevelse.

Kvalifikasjonskrav:

 Søkere må ha fagutdanning med relevant fagbrev, eller kunne dokumentere relevant og lang erfaring fra kokk- og matfagyrket. Erfaring og kunnskap om spesialkost

 Kjennskap til forskjellige matkulturer og type tilberedninger

 Kunne utøve relevante dataoppgaver

 God muntlig og skriftlig framstillingsevne.

 Erfaring innen hotell og restaurant er en fordel

Personlige egenskaper:

 Evne til å se helhet og nye muligheter

 Evne til å motivere og veilede

 Liker å gi gode matopplevelser, er resultatorientert og har gode samarbeidsevner.

 Du må takle et høyt arbeidstempo og kunne jobbe i stressende situasjoner.

 Serviceinnstilling

 Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

 Lønn etter tariff og en av landets beste pensjonsordninger der det vil være 2 % egenfinansiering hos KLP.

 Skaun kommune er en IA-bedrift

Nærmere opplysninger:

Kjøkkensjef ved Rossvollheimen Jon Halvard Bjerkem

Tlf: 72867315/93024680

E-post: Jon.Halvard.Bjerkem@skaun.kommune.no

Enhetsleder Line Kirksæther

Line.kirksaether@skaun.kommune.no

Tlf 72867332

Søknadsfrist 11. august 2017, og tiltredelse er etter avtale.

Søknad leveres på elektronisk skjema som du finner HER eller på www.skaun.kommune.no.

Tips en venn Skriv ut