Målet med SommerSkaun er å gi ungdommene spennende, mestringsfylte og gode opplevelser i sommerferien. Det er et lavterskeltilbud hvor alle kan delta, uten krav til mye kostbart utstyr eller forkunnskaper. 

Man melder seg på den enkelte aktiviteten via hjemmesidene våre. Påmeldingen åpner tirsdag 13. juni kl 21:00, førstemann til mølla. De mest populære aktivitetene blir fulltegnet på bare minutter, og noen til og med på sekunder, vi anbefaler å være raskt ute!

Antall plasser per deltaker vil begrenses for å få med så mange som mulig. Vi forsøker å finne plass til alle som melder seg på, men kan ikke garantere plass da det kommer an på hvordan påmeldingene fordeler seg. Vi anbefaler å melde på flere aktiviteter for å øke sannsynligheten for å få plass. De som ikke får plasstilbud i første runde settes på venteliste, nye plasstilbud sendes ut fortløpende når det blir ledige plasser. 

TRYKK HER FOR PÅMELDING!

Kjøpsbetingelser og retningslinjer må godkjennes ved påmelding. Les gjerne igjennom på forhånd!

Program:

26. juni - Friluftsdag på Grønneset

Startskuddet for SommerSkaun 2023 går på Grønneset torsdag 26. juni. Vi inviterer til friluftsdag med mange spennende aktiviteter.

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2012.

Denne dagen blir det blant annet mulighet for kanopadling, kajakkpadling, bading, ballspill og SUP (Stand Up Padling). Vi får besøk av Trondheim kajakk, som har med seg SUP-brett og kajakker og lærer oss litt om padling.

På åpningsfesten garanterer vi god stemning, glede og latter!  

Oppmøte 

Grønnesset kl 10.00, hjemreise kl 15.00. Oppmøte på angitt sted for de som trenger busstransport.

Transport

Vi ønsker at de som har mulighet kommer seg til Grønnesset selv. Vi tilbyr transport fra Buvika/Børsa/Eggkleiva/Venn/Viggja, med begrenset antall plasser. De som trenger transport må opplyse om dette ved bestilling.

Oppmøte Buvik skole (bussholdeplass skolebussen) kl 9.20 / Viggja kl 9.20 / Skaun ungdomsskole kl 9.30 / Eggkleiva busstopp 9.40 / Venn skole 9.45

Mat og drikke

 

Ha med

Gode sko og klær etter vær, litt ekstra mat/mellommåltid, drikke, klesskift. 

Kan også være lurt

Solkrem, badetøy, håndkle, sitteunderlag, caps/solbriller, frisbee, ball

Sikkerhet

Bading etter avtale med voksen. Det er viktig å følge instruksjoner fra de voksne om hvor på Grønnesset SommerSkaun-deltakere kan oppholde seg denne dagen. Ved padling og SUP er det påbudt med redningsvest, dette får dere låne hvis dere ikke har med selv. Ta høyde for at man kan falle i vannet, ta med ekstra klesskift!

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

Hanne H. Olden: 902 70 190Logo SommerSkaun

27. juni - Vannski på Hjultjønna

Svorken Vannskiklubb tar oss med på en fartsfylt dag på vannski! Vi får prøve vannski etter tur. Mens vi venter på tur blir det sosiale aktiviteter ved Hjultjønna. Det blir mulighet for bading, grilling, quiz og andre sommeraktiviteter. Hver deltaker får ca 15 minutter på vannski. 

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2009.

Oppmøte

Hjultjønna kl 10.00, hjemreise kl 15.00. Oppmøte på angitt sted for de som vil benytte busstransport.

Transport

Oppmøte Buvik skole (bussholdeplass skolebussen) kl 9.00 / Skaun ungdomsskole kl 9.15 / Eggkleiva busstopp 9.25 / Venn skole 9.30

Mat og drikke

Ta med matpakke (gjerne grillmat) og godt med drikke. 

Ha med

Klær etter vær, badetøy, håndkle, klesskift, mat og drikke. 
Vi anbefaler badetøy/sportsklær til å stå på vannski i og et varmt klesskift til etterpå. 
Kan også være lurt å ha med: Solkrem, myggmiddel, solbriller, sitteunderlag

Sikkerhet

Følg instrukser fra instruktørene. Deltakerne får låne redningsvest. 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

Hanne H. Olden: 902 70 190Logo SommerSkaun

27. juni - Leirdueskyting

En person skyter mot en leirdue, mens en annen gir instruksjoner.Har du lyst til å prøve å skyte med haglegevær? Skaun Jeger- og Fiskeforening inviterer til leirdueskyting på leirduebanen på Granmoen. 

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2009.

Dyktige instruktører fra Skaun JFF gir oss en innføring i sikker håndtering av våpen og skyting. Etter sikkerhetsinnføring får du prøve å skyte på flyvende leirduer. Det blir rullering på skytinga, vi kommer til å ha andre aktiviteter i fine friluftsområder mens vi venter på tur.

Denne dagen blir actionfylt og byr på gode mestringsopplevelser!

Oppmøte

Leirduebanen Granmoen (like ved Lyngstua)  Vi deler opp i to puljer for å unngå for mye venting.
Pulje 1: 09.00 – 12.00
Pulje 2: 12.30 – 15.30
Puljene deles inn etter påmelding, du får beskjed om hviket tidspunkt du skal møte til.

Transport

Vi har ikke satt opp transport til denne aktiviteten.

Mat og drikke

Ta med matpakke og drikke. Det blir mulighet for å grille mat på bål.  

Ha med

Klær etter vær, mat, drikke.

Kan også være lurt å ha med

Solkrem, caps, solbriller, myggmiddel.

Sikkerhet

Det er viktig at sikkerheten ivaretas ved skyting, følg instrukser fra instruktørene!

Kontaktinfo ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen:


 

Logo SommerSkaun

 

28. juni - Motocross

Gjør deg klar for en actionfylt dag på to hjul! Vi besøker Snillfjord Motorklubb på Krokstadøra for å prøve motocross. To mennesker på hver sin motorsykkel, kjører på en bane.

Du trenger ingen forkunnskaper og vi får låne sykler, klær og sikkerhetsutstyr. Motocross er en allsidig sport som passer for alle, både gutter og jenter! 

Alle som er født i tidsrommet 2005-2012 kan melde seg på denne aktiviteten.

Vi starter om morgenen og bruker omtrent en time med buss til Krokstadøra. Vi tilbringer dagen på motorbanen sammen med instruktører fra Snillfjord Motorklubb. Deltakerne får nødvendig opplæring og sikkerhetsinstruksjoner før vi begynner. Det kan bli litt venting på tur, men alle skal få god tid til å prøve i løpet av dagen.

Denne dagen kommer til å by på masse fart, spenning og gode opplevelser! For at deltakerne skal få kjørt mest mulig motocross er det få plasser på denne aktiviteten, her lønner det seg å være tidlig ute med påmelding!

Oppmøte

Buvik skole (bussholdeplassen for skolebussen) kl 08.45 / Skaun ungdomsskole kl 09.00 / Viggja (bussholdeplass ved Blinken) 09.10

Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 16.00.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med nok mat og drikke selv. 

Du må ha med

  • Klær og fottøy etter vær. Det anbefales å ha på tynt lag med ullundertøy under sikkerhetsutstyr/kjøreklær.
  • Solkrem og solbriller hvis været tilsier det
  • Mat og drikke
  • Sitteunderlag kan være lurt

Sikkerhet

Følg sikkerhetsinstruksjoner fra instruktørene!
For å kunne kjøre motocross må medlemskap i klubben samt lisens være på plass. Dette fikser Snillfjord motorklubb på forhånd slik at den enkelte ikke trenger å foreta seg noe rundt det. Etter bekreftet plass vil det bli sendt ut eget skjema for registrering av nødvendig forhåndsinformasjon til de som er så heldige å få være med.

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

Logo SommerSkaun

 

 

28. og 29. juni - Overnattingstur Galdhøpiggen

Vil du bestige Norges høyeste fjell? Det er målet vårt på denne turen! Du får to artige dager sammen med andre ungdommer på turen, og på veien opp til toppen er det en spennende brevandring over Styggebreen. 

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2012.

Vi starter med en busstur på ca 5 timer, og vi stopper og spiser matpakken vår underveis. Det blir vist film på bussen. Når vi kommer fram etablerer vi oss på gresset ved Raubergstulen i lavvoer. Vi spiser middag og koser oss, og prøver å få oss en god natts søvn. Neste dag får vi servert frokost, smører lunsjpakke og pakker sammen sakene. Vi møter vår guide/brefører som tar oss med på en spennende tur mot toppen av Galdhøpiggen. Vi starter fra Juvasshytta og krysser Styggebreen med tau. Målet er selvfølgelig å komme helt til topps! Etter endt fjelltur kjører vi buss tilbake til Skaun. Vi stopper og spiser pizza på hjemturen.

Oppmøte/transport

Ungdomsskolen i Børsa kl 10.00. Alternativt er det mulig å gå på bussen ved Buvik skole (holdeplass skolebussen) kl 10.20. Oppgi ved påmelding hvor du ønsker å gå på. Vi er tilbake i Børsa sent på kvelden torsdag den 30. juni, anslagsvis rundt midnatt. Samme stoppesteder som ved avreise.

Mat og drikke

Ta med matpakke og drikke til første dag, øvrige måltider ordner vi (Middag på dag 1. Frokost, lunsj og middag på dag 2). Spiseforbud på bussen!

Du må ha med

  • Klær for fjelltur ( Se ”Anbefalte klær” nedenfor)
  • Gode sko, fjellsko e.l.
  • Gamasjer (dersom du ikke har veldig høye sko)
  • Solkrem
  • Solbriller 
  • Sovepose og liggeunderlag
  • Tursekk (til selve toppturen er det nok med en dagstursekk med plass til matpakke, drikke og ekstra klær. OBS sekken må være god å bære!)
  • Matpakke for lunsj første dag
  • Drikkeflaske og gjerne termos (det er mulighet for å fylle varm drikke før vi går ut på tur)
  • Toalettsaker og håndkle
  • Sitteunderlag

Anbefalte klær

Galdhøpiggen kan by på alt fra sol fra skyfri himmel til vannrett snøvær selv om det er midt på sommeren, så det er lurt å helgardere med bekledningen. De fleste som bor i vinterkalde Norge har allerede utstyret som trengs, du trenger ikke å kjøpe mye nytt utstyr. Vi anbefaler at du har på:

  • Ullsokker/sportssokker med ull
  • Superundertøy/ullundertøy, longs og trøye
  • Vindtett/vanntett ytterbekledning
  • Votter/hansker
  • Lue
  • I dagstursekken: Ekstra undertrøye ull e.l., varmt mellomlag (ull/fleece e.l.), ekstra sokker (helst ull)
    Dagstursekken bør ha bryststropp og hofterem!

Sikkerhet

Profesjonell guide med fokus på sikkerhet blir med oss. Du trenger gode klær og sko med kraftig såle og ankelstøtte. Det er viktig at du har gått inn skoene før turen, slik at det er mindre sjanse for gnagsår! Husk solkrem, det skal veldig lite til for å få solforbrenning i høyde og snø!

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under turen, ring:
Hanne H. Olden: 902 70 190

Mennesker som går over en isbre på vei opp til Galdhøpiggen. De er sikret med tau.

 

SommerSkaun Logo

28. og 29. juni - Filmbussen

Filmbussen sin logo

Er du interessert i film? Da er Filmbussen noe for deg! Sammen med profesjonelle filmskapere fra MidtNorsk Filmsenter kan du i sommer være med på å lage din helt egen film. På to dager lærer du om regi, skuespill, foto, redigering, lyd, effekter og mye mer. Første dag bruker vi litt tid på å bli kjent, før dere begynner å lage historien for filmen dere skal lage. Så står filming og redigering for tur, og til slutt framvisning av filmene på lørdag ettermiddag.

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2010.

Det er alltid viktig å møte med godt humør og med lyst til å lære. Og minst like viktig å ha lyst til å bli kjent med noen som du ikke kjenner fra før.


Oppmøte

Melhus rådhus kl 9 begge dager. Vi regner med å være ferdige ca kl 16 begge dager.

Transport

Vi tilbyr ikke skyss til denne aktiviteten, deltakerne må komme seg til og fra Melhus selv. 

Ha med

Ta gjerne med noen utkledningsklær eller andre effekter.

Samtykke

Foresatte må signere samtykkeskjema og sende inn på e-post. Skjemaet sendes ut til de som får plass på aktiviteten.

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring

Logo SommerSkaun

29. juni - Motocross

Gjør deg klar for en actionfylt dag på to hjul! Vi besøker Snillfjord Motorklubb på Krokstadøra for å prøve motocross. To mennesker på hver sin motorsykkel, kjører på en bane.

Du trenger ingen forkunnskaper og vi får låne sykler, klær og sikkerhetsutstyr. Motocross er en allsidig sport som passer for alle, både gutter og jenter! 

Alle som er født i tidsrommet 2005-2012 kan melde seg på denne aktiviteten.

Vi starter om morgenen og bruker omtrent en time med buss til Krokstadøra. Vi tilbringer dagen på motorbanen sammen med instruktører fra Snillfjord Motorklubb. Deltakerne får nødvendig opplæring og sikkerhetsinstruksjoner før vi begynner. Det kan bli litt venting på tur, men alle skal få god tid til å prøve i løpet av dagen.

Denne dagen kommer til å by på masse fart, spenning og gode opplevelser! For at deltakerne skal få kjørt mest mulig motocross er det få plasser på denne aktiviteten, her lønner det seg å være tidlig ute med påmelding!

Oppmøte

Buvik skole (bussholdeplassen for skolebussen) kl 08.45 / Skaun ungdomsskole kl 09.00 / Viggja (bussholdeplass ved Blinken) 09.10

Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 16.00.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med nok mat og drikke selv. 

Du må ha med

  • Klær og fottøy etter vær. Det anbefales å ha på tynt lag med ullundertøy under sikkerhetsutstyr/kjøreklær.
  • Solkrem og solbriller hvis været tilsier det
  • Mat og drikke
  • Sitteunderlag kan være lurt

Sikkerhet

Følg sikkerhetsinstruksjoner fra instruktørene!

For å kunne kjøre motocross må medlemskap i klubben samt lisens være på plass. Dette fikser Snillfjord motorklubb på forhånd slik at den enkelte ikke trenger å foreta seg noe rundt det. Etter bekreftet plass vil det bli sendt ut eget skjema for registrering av nødvendig forhåndsinformasjon til de som er så heldige å få være med.

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

 

Logo SommerSkaun

 

 

30. juni - Fotballturnering

Vi møtes til en uhøytidelig og artig fotballturnering på gressbanen på Moan! Etter påmelding setter vi sammen lag med blanda alder og kjønn. 

Aktiviteten er åpen for alle som er født mellom 2005 og 2012.

Oppmøte

Moan i Børsa kl 11.

Transport

Det vil ikke bli satt opp transport til denne aktiviteten

Mat og drikke

Ta med mat og drikke selv. 

Ha med

Fotballsko, leggbeskyttere, treningsklær

Sikkerhet

Det vil være mulig for deltakerne å gå til og fra fotballbanen mellom kampene. Dette vil bli en friere dag enn de fleste andre dager på SommerSkaun, vi registrerer oppmøte men kommer til å tillate at deltakerne går til og fra på egenhånd. 

Kontakt

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:
Hanne Olden 902 70 190Logo SommerSkaun

3. juli - Motocross

Gjør deg klar for en actionfylt dag på to hjul! Vi besøker Snillfjord Motorklubb på Krokstadøra for å prøve motocross. To mennesker på hver sin motorsykkel, kjører på en bane.

Du trenger ingen forkunnskaper og vi får låne sykler, klær og sikkerhetsutstyr. Motocross er en allsidig sport som passer for alle, både gutter og jenter! 

Alle som er født i tidsrommet 2005-2012 kan melde seg på denne aktiviteten.

Vi starter om morgenen og bruker omtrent en time med buss til Krokstadøra. Vi tilbringer dagen på motorbanen sammen med instruktører fra Snillfjord Motorklubb. Deltakerne får nødvendig opplæring og sikkerhetsinstruksjoner før vi begynner. Det kan bli litt venting på tur, men alle skal få god tid til å prøve i løpet av dagen.

Denne dagen kommer til å by på masse fart, spenning og gode opplevelser! For at deltakerne skal få kjørt mest mulig motocross er det få plasser på denne aktiviteten, her lønner det seg å være tidlig ute med påmelding!

Oppmøte

Buvik skole (bussholdeplassen for skolebussen) kl 08.45 / Skaun ungdomsskole kl 09.00 / Viggja (bussholdeplass ved Blinken) 09.10

Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 16.00.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med nok mat  og drikke selv. 

Du må ha med

  • Klær og fottøy etter vær. Det anbefales å ha på tynt lag med ullundertøy under sikkerhetsutstyr/kjøreklær.
  • Solkrem og solbriller hvis været tilsier det
  • Mat og drikke
  • Sitteunderlag kan være lurt

Sikkerhet

Følg sikkerhetsinstruksjoner fra instruktørene!
For å kunne kjøre motocross må medlemskap i klubben samt lisens være på plass. Dette fikser Snillfjord motorklubb på forhånd slik at den enkelte ikke trenger å foreta seg noe rundt det. Etter bekreftet plass vil det bli sendt ut eget skjema for registrering av nødvendig forhåndsinformasjon til de som er så heldige å få være med.

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

Logo SommerSkaun

 

 

3. juli - Ekstremrafting / Villmarksleir og ziplinepark (2005-2008)

En gruppe mennesker i en raftingbåt i en elv.Dette er en utfordrende aktivitetsdag hvor det er krav om at deltakeren må være født i 2008 eller tidligere og være svømmedyktig.

Vi gleder oss til å besøke Opplev Oppdal igjen! Vi tilbyr en litt heftigere raftingtur for de eldste. Ekstremrafting passer for deg som er klar for en variert og spennende raftingtur. Vi padler gjennom stryk som har nok fart til at det kiler bra i magen. Man må regne med å havne i elva og bli våt. Andre halvdel av dagen blir det besøk i villmarksleir og ziplinepark. 

Oppmøte

Børsa (ungdomsskolen) kl 08.00. Det blir også mulighet til å gå på bussen i Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 08.20. Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 19.30, de som vil kan gå av i Buvika.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med mat/drikke til hele dagen (minimum 2 måltider)

Du må ha med

  • Egenerklæringsskjema underskrevet av foresatte (hvis det ikke er sendt inn på e-post)
  • For villmarksleiren: klær og fottøy etter vær
  • For rafting: ta med ull- eller superundertøy, håndkle, ullsokker og ekstra joggesko (vi har på joggesko når vi rafter, må tåle å bli våte og må skiftes etterpå). Vi får låne våtdrakter som vi har utenpå superundertøyet.
  • Ekstra klær, sokker og sko til etter raftinga. Tom pose til vått tøy.
  • Mat: Ta med matpakke og drikke til to måltider.

Kan også være lurt å ha med

Solkrem, solbriller, sitteunderlag

Kontaktinfo ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen:

Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun

 

4. juli - Motocross

Gjør deg klar for en actionfylt dag på to hjul! Vi besøker Snillfjord Motorklubb på Krokstadøra for å prøve motocross. To mennesker på hver sin motorsykkel, kjører på en bane.

Du trenger ingen forkunnskaper og vi får låne sykler, klær og sikkerhetsutstyr. Motocross er en allsidig sport som passer for alle, både gutter og jenter! 

Alle som er født i tidsrommet 2005-2012 kan melde seg på denne aktiviteten.

Vi starter om morgenen og bruker omtrent en time med buss til Krokstadøra. Vi tilbringer dagen på motorbanen sammen med instruktører fra Snillfjord Motorklubb. Deltakerne får nødvendig opplæring og sikkerhetsinstruksjoner før vi begynner. Det kan bli litt venting på tur, men alle skal få god tid til å prøve i løpet av dagen.

Denne dagen kommer til å by på masse fart, spenning og gode opplevelser! For at deltakerne skal få kjørt mest mulig motocross er det få plasser på denne aktiviteten, her lønner det seg å være tidlig ute med påmelding!

Oppmøte

Buvik skole (bussholdeplassen for skolebussen) kl 08.45 / Skaun ungdomsskole kl 09.00 / Viggja (bussholdeplass ved Blinken) 09.10

Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 16.00.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med nok mat og drikke selv. 

Du må ha med

  • Klær og fottøy etter vær. Det anbefales å ha på tynt lag med ullundertøy under sikkerhetsutstyr/kjøreklær.
  • Solkrem og solbriller hvis været tilsier det
  • Mat og drikke
  • Sitteunderlag kan være lurt

Sikkerhet

Følg sikkerhetsinstruksjoner fra instruktørene!
For å kunne kjøre motocross må medlemskap i klubben samt lisens være på plass. Dette fikser Snillfjord motorklubb på forhånd slik at den enkelte ikke trenger å foreta seg noe rundt det. Etter bekreftet plass vil det bli sendt ut eget skjema for registrering av nødvendig forhåndsinformasjon til de som er så heldige å få være med.

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, kan du ringe:

 

Logo SommerSkaun

 

 

4. juli - Aktivitetsdag på Tuva

Er du glad i dyr? Bli med på besøk til Tuva og få nye firbeinte venner! På Tuva får vi bli kjent med hundene (Siberian huskyer), ri på dølahester og kose med sauer/lam.

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2012.

Oppmøte

Tuva Aktivitetssenter kl 10, evt på angitt bussholdeplass for de som har bestilt transport. 

Transport

Buvika 09.20 / Børsa 09.30 / Eggkleiva 09.45

Mat og drikke

Ta med matpakke og egen drikke.

Ha med

Gode sko (f.eks. fjellsko, sko med litt hæl, støvler) og klær etter vær, matpakke, drikke. Kan også være lurt: solkrem, caps/solbriller, sitteunderlag.

Sikkerhet

Ha respekt for dyrene og følg instruksjoner som blir gitt.

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring Logo SommerSkaun

 

5. juli - Rafting / zipline (2005-2012)

En gruppe mennesker i en raftingbåt i en elv.Gjør deg klar for en spenningsfylt dag på Oppdal! Denne dagen skal vi få prøve rafting, og også et besøk i villmarksleiren der vi skal ha tvekamp og kjøre ziplines.

Vi starter tidlig om morgenen og bruker omtrent 2 timer med buss til campen på Oppdal. Ved ankomst deles gruppa i to og den ene gruppa drar på rafting og den andre blir igjen i villmarksleiren. Vi samles til felles lunsj. Etter lunsj bytter gruppene aktivitet før vi tar bussen tilbake til Børsa.
Dette blir en dag full av spenning, moro og uforglemmelige opplevelser.

Oppmøte

Skaun ungdomsskole kl 08.00. Det blir også mulighet til å gå på bussen i Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 08.20. Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 19.30, de som vil kan gå av i Buvika.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med mat/drikke til hele dagen (minimum 2 måltider)

Du må ha med

  • Egenerklæringsskjema underskrevet av foresatte (hvis det ikke er sendt inn på e-post)
  • For villmarksleiren: klær og fottøy etter vær
  • For rafting: ta med ull- eller superundertøy, håndkle, ullsokker og ekstra joggesko (vi har på joggesko når vi rafter, må tåle å bli våte og må skiftes etterpå). Vi får låne våtdrakter som vi har utenpå superundertøyet.
  • Ekstra klær, sokker og sko til etter raftinga. Tom pose til vått tøy.
  • Mat: Ta med matpakke og drikke til to måltider.

Kan også være lurt å ha med

Solkrem, solbriller, sitteunderlag

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun

 

6. juli - E-sport (2011-2012)

Buvik e-sport inviterer til en dag med e-sport og gaming. Det blir konkurranser i Rocket League og Fifa, og ellers gaming på diverse spill. Klubb-lokalet i Skaunhallen vil også være tilgjengelig for bruk. 

Aktiviteten er åpen for påmelding for alle som er født i 2011 og 2012.

Oppmøte

Skaunhallen kl 10

Transport

Det settes ikke opp transport til denne aktiviteten. 

Mat og drikke

Ta med matpakke og egen drikke.

Ha med

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, kan du ringe:
Hanne Olden 902 70 190

Logo SommerSkaun

 

6. juli - Motocross

Gjør deg klar for en actionfylt dag på to hjul! Vi besøker Snillfjord Motorklubb på Krokstadøra for å prøve motocross. To mennesker på hver sin motorsykkel, kjører på en bane.

Du trenger ingen forkunnskaper og vi får låne sykler, klær og sikkerhetsutstyr. Motocross er en allsidig sport som passer for alle, både gutter og jenter! 

Alle som er født i tidsrommet 2005-2012 kan melde seg på denne aktiviteten.

Vi starter om morgenen og bruker omtrent en time med buss til Krokstadøra. Vi tilbringer dagen på motorbanen sammen med instruktører fra Snillfjord Motorklubb. Deltakerne får nødvendig opplæring og sikkerhetsinstruksjoner før vi begynner. Det kan bli litt venting på tur, men alle skal få god tid til å prøve i løpet av dagen.

Denne dagen kommer til å by på masse fart, spenning og gode opplevelser! For at deltakerne skal få kjørt mest mulig motocross er det få plasser på denne aktiviteten, her lønner det seg å være tidlig ute med påmelding!

Oppmøte

Buvik skole (bussholdeplassen for skolebussen) kl 08.45 / Skaun ungdomsskole kl 09.00 / Viggja (bussholdeplass ved Blinken) 09.10

Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 16.00.

Mat og drikke

Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, ta med nok mat  og drikke selv. 

Du må ha med

  • Klær og fottøy etter vær. Det anbefales å ha på tynt lag med ullundertøy under sikkerhetsutstyr/kjøreklær.
  • Solkrem og solbriller hvis været tilsier det
  • Mat og drikke
  • Sitteunderlag kan være lurt

Sikkerhet

Følg sikkerhetsinstruksjoner fra instruktørene!

For å kunne kjøre motocross må medlemskap i klubben samt lisens være på plass. Dette fikser Snillfjord motorklubb på forhånd slik at den enkelte ikke trenger å foreta seg noe rundt det. Etter bekreftet plass vil det bli sendt ut eget skjema for registrering av nødvendig forhåndsinformasjon til de som er så heldige å få være med.

 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:
Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun

 

7. juli - Bueskyting

Har du lyst til å være med oss å skyte med pil og bue? Geitastrand bueskyttere inviterer til bueskyting. Denne aktiviteten er en skikkelig SommerSkaun-klassiker, og vi gleder oss til å besøke bueskytterne på Geitastrand igjen! Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2012.

Bueskyting er en aktivitet som alle kan mestre, uavhengig av forkunnskaper. I løpet av bare en dag kommer deltakerne til å merke at de blir bedre!

Oppmøte/transport

Buvik skole (holdeplass skolebussen) kl 09.00 / Skaun ungdomsskole kl 09.15 / Viggja (Blinken) kl 09.25.

Oppgi ved påmelding hvor du ønsker å gå på. Vi er tilbake ca 15.30.

Mat og drikke

Ta med matpakke og drikke. 

Ha med

Klær etter vær, mat, drikke.

Kan også være lurt å ta med

Myggmiddel, solkrem, caps, solbriller, sitteunderlag

Sikkerhet

Vi ber om at alle følger instrukser fra instruktørene!  

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, kan du ringe:

Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun

 

 

7. juli - E-sport (2005-2010)

Buvik e-sport inviterer til en dag med e-sport og gaming. Det blir konkurranser i Rocket League og Fifa, og ellers gaming på diverse spill. Klubb-lokalet i Skaunhallen vil også være tilgjengelig for bruk.

Aktiviteten er åpen for påmelding for alle som er født i 2005 og 2010.

Oppmøte

 

Transport

Det settes ikke opp transport til denne aktiviteten. 

Mat og drikke

Ta med matpakke og egen drikke.

Ha med

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, kan du ringe:

Logo SommerSkaun

 

10. - 11. juli - Overnattingstur til Mausund med havfiske

Vi gleder oss til en helt ny SommerSkaun-overnattingstur! Vi tar bussen til Aursøya på fiskeværet Mausund utenfor Frøya. Her overnatter vi, noen inne i et hus og noen i lavvoer utenfor. Inndeling av hvem som sover hvor settes opp etter påmelding. Deltakerne tas med ut på opplevelsestur i båten MS Bogøy med Wold kysttransport, en tur på ca 5 timer med fiske og strandhogg på en øde øy. Halve gruppa drar på båttur mandag ettermiddag, andre halve tirsdag morgen. Når vi ikke er på båttur blir det diverse sosiale aktiviteter på Aursøya. De som vil kan ha med egen fiskestang og fiske fra land. Noen får være med på å dra krabbeteiner, og hvis det blir fangst får vi en smak nykokt krabbe. 

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2012.

Oppmøte/transport

Man kan gå på bussen i Buvika, Børsa eller på Viggja. Oppmøtetider kommer. 

Mat og drikke

Ta med matpakke og drikke til ett måltid første dag. Resten av måltidene ordner vi. 

Ha med

Pakkeliste kommer

Sikkerhet

Vi får låne redningsvest. Hør etter beskjeder fra de voksne om hvor det er tillatt å oppholde seg. 

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under turen, ring:
Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun

12. juli - Stall Zaana

Er du glad i dyr? Liker du å ri på hest, eller kanskje du har lyst til å prøve det for første gang? Bli med på besøk til Stall Zaana og få være med på hestestell og ridning! Vi besøker Stall Zaana i to grupper denne dagen, en gruppe på morgenen og en gruppe etter lunsj. Deltakerne får beskjed om hvilken gruppe de tilhører når det nærmer seg. 

Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2005-2012.

Oppmøte

Stall Zaana Fv470 40, 7357 Skaun. 
Gruppe 1: kl 09.00
Gruppe 2: kl 12.30

Transport

Gruppe 1

Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 08.30 eller Børsa (Skaun ungdomsskole) kl 08.40. Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 11.45, Buvika omtrent 11.50.

Gruppe 2

Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 12.00 eller Børsa (Skaun ungdomsskole) kl 12.10. Vi er tilbake i Børsa ca kl 15.15, Buvika ca 15.20.

Mat og drikke

Ta med drikke.

Ha med

Gode sko (f.eks. fjellsko, sko med litt hæl, støvler) og klær etter vær, drikke.

Kan også være lurt

Solkrem

Sikkerhet

Ridehjelmer lånes ut. Ha respekt for dyrene og følg instruksjoner som blir gitt.

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring Logo SommerSkaun

 

12. juli - Skyting på Ramsjøbu

Vi inviterer til en spennende skytedag på Ramsjøbu i samarbeid med Skaun Skytterlag. Dette blir en dag med fokus på konsentrasjon og mestring. Det er viktig at alle følger de retningslinjer som blir gitt i forhold til benyttelse av våpen. 

Alle som er født mellom 2005 – 2012 kan melde seg på denne aktiviteten.  

Oppgi i "transport"-feltet om du ønsker å gå på bussen i Buvika, Børsa eller Eggkleiva.

Oppmøte

Gruppe 1

Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 08.30 eller Børsa (Skaun ungdomsskole) kl 08.40. Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 12.00, det er også mulig å gå av i Buvika.

Gruppe 2

Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 12.00 eller Børsa (Skaun ungdomsskole) kl 12.10. Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 16.00, det er også mulig å gå av i Buvika.

Mat og drikke

Ta med matpakke og drikke.

Ha med

Passende klær

Sikkerhet

Vi ber om at alle følger instrukser fra instruktørene!  

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:

Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun

13. juli - Rypetoppen

Person gjør seg klar til å zip-line i Rypetoppen.Gjør deg klar for en spenningsfylt dag i Rypetoppen Klatrepark! Klatreparken har 17 klatreløyper i trær og fjell med til sammen 20 zip-liner. Løypene er i forskjellige høyder og vanskelighetsgrader. 

Alle som er født mellom 2005 – 2012 kan melde seg på denne aktiviteten.  

Vi starter tidlig om morgenen og bruker omtrent 2 timer med buss til Teveldalen i Meråker. Når vi kommer fram til parken får vi opplæring og sikkerhetsinstruksjoner. Deretter kan vi boltre oss i utfordrende løyper fra 1 meter og opptil 10 meter over bakken.

PS: noen løyper krever at du er over 140cm lang.

Vi samles til felles lunsj, med mulighet for å grille for de som ønsker det. Vi klatrer litt mer etter lunsj, før vi tar bussen tilbake til Børsa.

Dette blir en dag full av spenning, hvor alle kan få utfordret seg selv på sitt nivå.

Oppmøte

Skaun ungdomsskole kl 08.00. Det blir også mulighet til å gå på bussen i Buvika (bussholdeplassen for skolebussen ved Buvik skole) kl 08.00.
Vi er tilbake i Børsa omtrent kl 18.00, de som vil kan gå av i Buvika.

Mat og drikke

Det blir en lang dag, ta med nok mat. Det finnes griller på Rypetoppen, ta gjerne med grillmat. Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, dette må du ha med selv. Spiseforbud på bussen!

Du må ha med

  • Klær og fottøy etter vær. Det anbefales heldekkende klær.
  • Regnklær  
  • Mat: Ta med matpakke og drikke til to måltider - det er mulighet for å grille!

 Kan være lurt å ha med

  • Det er fint om du har med mobil så vi kan nå dere og dere kan nå oss underveis.
  • Solkrem
  • Solbriller
  • Klatrehansker for de som ønsker å bruke det (kan også kjøpes i parken)

Sikkerhet

Alle må følge sikkerhetsregler fra Rypetoppen: http://www.rypetoppen.no/info/egenerklaering/

Alle må forholde seg til avtaler som gjøres underveis.

Kontaktinfo

Ved behov for å få tak i noen under aktiviteten den aktuelle dagen, ring:
Hanne H. Olden: 902 70 190

Logo SommerSkaun