Vinterkulturuka 2023 blir arrangert lørdag 28. januar og avsluttes søndag 5. februar. Mange har allerede meldt sin interesse og begynt planleggingen. Her er informasjon til lag og organisasjoner om planlegging, innmelding av program, stimuleringsmidler og organisering. 

For de fleste som mottar denne invitasjonen vil motivasjonen for Vinterkulturuka være kjent. Om noen likevel trenger en oppfriskning av de overordnete målene, følger en kortversjon av de her.

Vinterkulturuka skal

  • styrke frivillige lag og organisasjoner.
  • vise frem lokal kunst og kultur.
  • styrke ungomdskulturen.
  • bruke uka for å bygge nettverk i vekstkommunen vår.
  • gi kulturopplevelser til alle innbyggerne i kommunen.

Vi håper at det frivillige kulturlivet igjen vil fylle uka med aktiviteter og fest. Her kommer noe av den informasjonen vi trenger i arbeidet mot et ferdig program.

 

Meld inn program

Frist for å melde inn aktivitet til programmet vil i år være i løpet av torsdag 08. desember. Send gjerne inn så detaljert som mulig så trenger ikke vi å etterspørre informasjon i etterkant.

 

Søk om midler

Det vil også i 2023 være mulig og søke tilskudd til arrangement og aktiviteter. Til fordeling for Vinterkulturuka 2023 er det satt av 100 000 kroner. Søknadsfrist på tilskuddsmidler er ut dagen torsdag 08. desember.

Lenke til skjema finner du under «skjema» på Skaun kommunes hjemmeside. Du kan også finne søknadsskjemaet her.

 

Organisering

Vinterkulturuka blir koordinert i samarbeid mellom Skaun kulturråd og Skaun kommune ved enhet for Kultur, fritid og frivillighet. 

Vi ønsker at all informasjon skal sendes via e-post til kulturhuskonsulent Erlend Østbø Juberg, på erlend.juberg@skaun.kommune.no.