På denne siden finner du skjema som er aktuelle for deg som er fritidskontakt eller besøkshjem.

Ønsker du å bli fritidskontakt?

Vi søker stadig nye fritidskontakter, som kan jobbe opp mot enkeltpersoner. Det er ingen søknadsfrist - vi tar i mot søknader fortløpende!

Er du...

  • utadvendt og ansvarsbevisst?
  • over 18 år og i en stabil livssituasjon?

Og har...

  • to-tre timer til rådighet per uke?
  • førerkort og en bil du kan disponere?

Da kan det hende det er nettopp deg vi leter etter!

Som fritidskontakt hjelper du barn og voksne sm av ulike årsaler trenger bistand til å delta i kultur- og fritidsaktiviteter, sosiale aktiviteter og samfunnslivet generelt. Du jobber på oppdrag for kommunen og trenger ingen utdanning, men det er viktig at du har lyst og motivasjon. Vi er opptatt av at å være fritidskontakt skal være meningsfylt for deg, og for den du hjelper. Vi kartlegger og legger vekt på hvilke interesser du har, før det blir et møte mellom deg og tjenestemottaker.

Send oss en kort beskrivelse av hvem du er og hvilke interesser du har. Vi registrerer søknaden og vurderer den opp mot de aktuelle tjenestemottakerne. Finner vi det som vi tror er en god match, tar vi kontakt med deg og kaller deg inn til samtale.

Som fritidskontakt har du taushetsplikt.

Send skriftlig søknad enten til postmottak@skaun.kommune.no, eller via søknadsskjema som du finner under Jobbe hos oss? på hjemmesiden vår.

 

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om noe, kan du ta kontakt med Guri Berg Rørvik på e-post guri.berg.rorvik@skaun.kommune.no eller på telefon 911 93 810.