Her finner du informasjon om tilbud som er rettet mot ungdommene i kommunen.

Lurer du på noe, så er det bare å ta kontakt med oss!

Klubb1

Klubb1 er ungdomsklubben i kommunen, og holder til i Bautaen kulturhus/aulaen på Skaun ungdomsskole. Ungdomsklubben er et gratis fritids- og kulturtilbud til alle ungdommer fra 8. klasse på ungdomsskolen til 3. trinn på videregående skole. 

På Klubb1 kan du være sammen med venner, bli kjent med andre, delta på aktiviteter og utflukter, og mye mer. Ofte serveres det gratis mat også! Tilbudet er rusfritt, og det er alltid voksne tilstede.

Hvis du lurer på hva som skjer på Klubb1, sjekk ut facebooksiden deres.

Klubb1 er åpen på torsdager fra kl. 14.00-18.00. Velkommen skal du være!

Trygt hjem for en 50-lapp

Er du mellom 15-22 år, kan du komme deg trygt hjem fra sammenkomster ved å benytte deg av Trygt hjem for en 50-lapp!

Skyssordningen er et samarbeid mellom Skaun kommune, Trøndelag fylkeskommune og Skaun taxi. Hensikten med ordningen er å gi et trygt skysstilbud for ungdom i helgene og ved spesielle arrangementer. Målsettingen er at tiltaket skal redusere og forebygge trafikkulykker. 

 

Retningslinjer

  • Man kan benytte seg av tilbudet fra året man fyller 15 år, til og med året man fyller 22 år. Gyldig legetimasjon skal kunne framvises.
  • Tilbudet gjelder for hjemkjøring fra offentlige fester/arrangement, private arrangement på offentlig sted (for eksempel bursdagsfester i forsamlingshus) eller private arrangement på privatadresse.
  • Ordningen kan kun benyttes til hjemkjøring.
  • Tilbudet gjelder fredag kveld/natt til lørdag og lørdag kveld/natt til søndag, samt kvelden før/natt til helligdag, eksempelvis kveld 30. april/natt til 01. mai og kveld 16. mai/natt til 17. mai.
  • Prisen er kr 50,- per person, uavhengig av veilengde, innenfor kommunen.
  • Hvis man er flere som skal reise fra samme hentested, skal den som bestiller og taxisentralen forsøke å få til best mulig koordinering og utnyttelse av taxi.
  • Taxi bestilles på telefon 72 86 33 88, senest kl. 21.00 samme kveld. Bestillingen må inneholde hentested, tidspunkt og bestemmelsessted. 

UKM

UKM har ulike arrangementer gjennom året, og den årlige lokalfestivalen gjennomføres i Bautaen kulturhus i første halvdel av vårsemesteret.

Her finner du mer informasjon om UKM Skaun.

Følg UKM Skaun på facebook, da vel!