Lærling i kontor- og administrasjonsfaget

Skaun kommune er den kommunen i Trondheimsregionen som vokser raskest. Skaun er en attraktiv bokommune med i overkant av 8200 innbyggere, kun en halvtimes busstur fra Trondheim. Her har vi vakker og variert natur, og kan by på et rikt kulturliv som skaper et friskt mangfold i kommunen.

Vi har ledig læreplass i kontor og administrasjonsfaget.


Hva vi trenger:

Vi søker deg som liker å jobbe med varierte oppgaver innenfor kontorarbeid, arkiv og økonomi. Du må ha fullført og bestått VG1 service og samferdsel og VG2 salg, service og sikkerhet.

Du har lyst til å lære mer, liker å ta ansvar og er god til å samarbeide med andre. Det er nødvendig at du behersker norsk muntlig og skriftlig. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, ryddig og nøyaktig. Du bør være engasjert og interessert i lærefaget ditt. Det er i tillegg en fordel om du har interesse for IKT og mobile løsninger.


Hvilke oppgaver vil du få?

Du vil delta i det daglige arbeidet på Servicekontoret. Du vil få god kjennskap til arbeid innen publikumsmottak, arkiv, politikk, SoMe, økonomi og diverse servicefunksjoner. Videre vil du vil få et bredt innblikk i arbeidsrutiner, verktøy og praktisk organisering av arbeidet i kommunen vår.
 

Vi kan tilby:

  •  Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende tariffavtaler, lover og forskrifter
  •  Variert og lærerik praksis med gode utviklingsmuligheter
  •  Tett oppfølging og veiledning
  •  Nettverk for lærlinger
  •  Skaun kommune er en IA – bedrift
  •  Et godt arbeidsmiljø


Ønsker du mer informasjon om læreplassen, ta kontakt med leder ved Servicekontoret Gunnhild Landrø på e-post: gla@skaun.kommune.no og mobil 951 18 060, eller konsulent Elisabet Elvrum Iversen på e-post: elisiver@skaun.kommune og kontortelefon 72 86 72 92.

Du begynner i august 2019, eller etter avtale.


Søknadsfrist 1. mars 2019

Søknad leveres på elektronisk skjema som du finner HER.

Tips en venn Skriv ut

Skjema