Hvem fortjener kulturprisen og frivilligprisen 2019?

Frist for å fremme kandidater til Skaun kommunes to priser; kulturprisen og frivilligprisen er 1. oktober. Samtidig oppfordrer aktuelle kandidater til å søke om Kulturstipendet.

Seniordag/eldres dag i Skaun

Velkommen til seniordag/eldres dag i Børsa samfunnshus tirsdag 1. oktober kl. 18.00. Påmeldingsfrist: 25. september

tangentunet2

Salg av andelsleilighet i Tangen borettslag, Buvika

Visning: søndag 15.09.2019 kl. 18.00 – 19.00

Søknadsfrist: fredag 20.09.2019

Inn på tunet - fra godkjenning til markedstilgang

Dette er et kurs som gjennomføres i samarbeid mellom Norsk Landbruksrådgiving og Inn på tunet Norge. Kurset passer for deg som har bestemt deg for å starte IPT på gården, og/eller ønsker å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Matmerk for å kunne bruke navn og logo, og dermed øke kvaliteten på tilbudet ditt. Kvalitet er imidlertid ikke nok, tilbudet må også tilpasses et marked, og det må være forutsigbart.

Kurs i depresjonsmestring

Det starter nytt kurs i depresjonsmestring (KiD) tirsdag 15. oktober. Påmedingsfrist er 23. september.

Nytt mobbeombud

1. august fikk vi nytt mobbeombud i Trøndelag.

Kurs i registrering av kulturminner

Som en del av arbeidet rundt kulturminneplanen i kommunen vår, inviterer vi til kurs i registrering av kulturminner.

Kristin Lavransdatter på Trøndelag Teater

Skaun kommune og Kristin på Husaby inviterer sammen med Trøndelag teater til premieren på forestillingen Kristin Lavransdatter lørdag 21. september kl. 17.30.

I år får du valgkortet ditt digitalt

Ved årets valg får du en SMS med lenke til valgkortet ditt. Dermed har du valgkortet på mobilen og lett tilgjengelig når du skal stemme.

Utbetaling av skogfond

Ny ordning ved utbetaling fra skogfondskonto