24. juni - Åpningsfest Grønnesset

Startskuddet for SommerSkaun 2019 går på Grønnesset mandag 24. juni. Vi inviterer til åpningsfest med grilling og mange spennende aktiviteter. Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2001-2008.

Transport: Vi ønsker at de som har mulighet kommer seg til Grønnesset selv, og oppfordrer til samkjøring. Vi tilbyr transport fra Børsa og Buvika, med begrenset antall plasser. Oppgi i "transport"-feltet om du ønsker å gå på bussen i Buvika, Børsa, Eggkleiva eller Venn.

25. juni - Leirdueskyting på Granmoen

Har du lyst til å prøve å skyte med et ordentlig haglegevær? Skaun Jeger og Fisk inviterer til leirdueskyting ved banen på Granmoen. Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2001-2005.

25. juni- Hesteridning og dyrestell

Er du glad i dyr? Liker du å ri på hest, eller kanskje du har lyst til å prøve det for første gang? Bli med på besøk til Dyrenes Hus og få nye firbeinte venner! Aktiviteten er åpen for alle som er født i tidsrommet 2001-2008.

Vi ønsker at du oppgir om deltakeren har rideerfaring fra tidligere eller ikke, vennligst oppgi dette i listen når du melder på.

26. juni - 27. juni - Tur til Jotunheimen - brevandring og topptur til Galdhøpiggen

Vil du bestige Norges høyeste fjell? Det er målet vårt på denne turen! Du får to artige dager sammen med andre ungdommer på turen, og på veien opp til toppen er det en spennende brevandring over Styggebreen. Denne aktiviteten er åpen for alle, altså født 2001-2008.

Oppgi i "transport"-feltet om du ønsker å gå på bussen i Børsa eller Buvika.

1. - 2. juli - Filmbussen

Filmbussen arrangeres i samarbeid med Melhus kommune. I år kommer den til Børsa. Alle som er født mellom 2001 og 2005 kan melde seg på denne aktiviteten.

1. juli - 2. juli - Hyttetur til Ellingsvatnet skogstue 2006-2008

Vi drar på hyttetur til Ellingsvatnet skogstue! En sosial og spennende tur med masse hygge. Hytta ligger rett ved Ellingsvatnet, hvor det er mulighet for fiske, båt og kanopadling. Det er også fine turområder rundt hytta. Alle som er født mellom 2006 og 2008 kan melde seg på denne aktiviteten.

Oppgi i "transport"-feltet om du ønsker å gå på bussen i Børsa, Buvika, Eggkleiva eller Venn

2. juli - 3. juli - Hyttetur til Ellingsvatnet skogstue 2001-2005

Vi drar på hyttetur til Ellingsvatnet skogstue! En sosial og spennende tur med masse hygge. Hytta ligger rett ved Ellingsvatnet, hvor det er mulighet for fiske, båt og kanopadling. Det er også fine turområder rundt hytta. Alle som er født mellom 2001 og 2005 kan melde seg på denne aktiviteten.

Oppgi i "transport"-feltet om du ønsker å gå på bussen i Børsa, Buvika, Eggkleiva eller Venn

4. juli - Rafting og tvekamp på Oppdal

Dette er en todelt dag hvor vi skal få prøvd rafting, men også et besøk i villmarksleiren der vi skal ha tvekamp og prøve zipline.

Oppgi i "transport"-feltet om du ønsker å gå på bussen i Børsa eller Buvika.

5. juli - E-sport på Klubb1

Denne dagen tenker vi å kjøre turneringer på Fifa (Playstation) og Playpulse (spinningsykler med dataspill). Du kan velge selv om du vil delta på begge deler eller på en av delene.

8. juli - Fiskedag på Langvatnet

Vi går på tur til idylliske Langvatnet og prøver fiskelykken. Det ryktes at det er gode muligheter for napp! Vi går i samlet tropp fra Lyngstua, en fin tur på omtrent 2,5 km. Alle som er født mellom 2001 og 2008 kan melde seg på denne aktiviteten.