Leilighetene

Rossvolltunet består i dag av totalt 10 hybler. Hyblene ligger rundt et fellesareal med stue og kjøkkenfasiliteter. På hyblene er det muligheter for å ha vannkoker/kaffetrakter da det er installert  tidsur. Det er begrenset med kokemuligheter men anledning til å ha eget kjøleskap og mikrobølgeovn på hybelen. Beboerne får fullkost fra kjøkkenet på Rossvollheimen helse- og omsorgssenter.  Hyblene er umøblerte. På vaskerommet er det felles vaskemaskin. Tørketrommel og tørkestativ. Det betyr at alle kan bruke dette utstyret til privat klesvask, eller betale for å få vasket på vaskeriet

Beboerne betaler månedlig husleie til Skaun Kommune. Opplysninger om priser finner man i kommunens betalingsregulativ. Husleien inkluderer strøm og vasking av fellesarealer.

Tjenestetilbud

Hjemmetjenesten har ansvaret for tjenestetilbudet til de som bor på Rossvolltunet. Omsorgshyblene er ikke bemannet 24 timer i døgnet. Det må søkes på tjenester. Beboerne ved omsorgshyblene betraktes som hjemmeboende. Nattevakt ved hjemmetjenesten har tilsyn på natt ved Rossvolltunet.

Som kriterier for tildeling av hybler, legges det til grunn alder, sykdom og dagens boforhold.