Hobbyer for barn

Her er noen tips til aktiviteter og hobbyer for barn i ulike aldre.


Håndverk

Strikking

Strikking er i vinden, og har du ikke begynt ennå så er det råd her for hvordan komme i gangMer strikkehjelp på youtube og dette er råd for Strikkeintroduksjon for barn.

 

Hekling og brodering 

Har du lyst til å prøve hekling, se her for hvordan komme i gang. Flere råd og heklehjelp finner du på youtube. Vi følger opp med syaktivitetstips: Hvordan sy ulike sting?, idèer med korssting og til slutt råd om hva er geriljabrodering?   

 

Snekring 

Tips til snekring med barna - her følger forslag fra Byggern: Snekkertips for store og små

Blant tispene fra Byggerne er det å lage fuglekasse. Hvis dere ikke har steder å henge de opp, vil vi gjerne ha fuglekasser på Grønneset. Hvis dere skal lage og etter hvert henge opp fuglekasser - se Oppdrag Fuglekasse

 

Flere tips til kreative sjeler 

Vi anbefaler også å sjekke ut kreative idèer, kreative idèer til barn  og kreative teknikker


Tegne og male

Det finnes mange videoer på youtube med tegnetips. For eksempel hvordan tegne Donald Duck (og flere andre kjente figurer). For litt viderekommende kan du også finne ulike tegnekurs på youtube. Andre tegne- og maletips for barn. Her finner du noen flere teknikker for tegning og maling.


Dyrk egne grønnsaker

Framtiden i våren hender har tips til hvordan du dyrker egne grønnsaker.  


Leker innendørs

Det finnes mange morsomme leker og aktiviteter å finne på innendørs."Plusstid" har samlet noen på sine sider.  Det samme har "Familieklubben".  Og her finner du "KK" sine aktivitetstips.


Trening innendørs

Dans

Dans er en morsom form for trening som alle kan være med på. Her er noen tips. BlimE-dansen kan alle lære seg hjemme i stua. "WilmerTV" har lagt ut flere danseøvelser for barn. Her er Hiphopdans for litt større barn/ungdom. Eller kanskje du har lyst å prøve K-pop? Sjekk denne videoen, eller søk opp K-pop på youtube.

Trening

Du kan gjøre mange treningsøvelser hjemme. 3T har lagt ut treningsprogram for hjemmetrening, og streamer også live-gruppetimer via facebook. "Tren på nett" har åpnet treningssidene sine, med mange treningsvideoer som passer for alle. BRUKERNAVN: neitilcorona PASSORD: neitilcorona. Kanskje du har lyst å trene sammen med Johannes Høsflot Klæbo? "Plusstid" har lagt ut "5 øvelser på stuegulvet" på youtube. De har også lagt ut en film med 4 yogaøvelser for barn