Trøndersk matfestival «Et sted nær deg» foregår fra 2.-4. juni. Konseptet foregår ute i kommunene, hvor gårder og produsenter inviterer hjem til seg, eller samles for å ha stands. 

Dette er ikke bare for deg som produserer mat, drikke og råvarer. Det er også for deg som bidrar til å dele kunnskap om hvor maten vår kommer fra – gjennom for eksempel kurs, utflukter, omvisninger og dyrestell. Her er det bare fantasien som setter grenser, så lenge produksjon av mat og dyrehold er en rød tråd i opplegget. 

Vi vil også ha med organisasjoner som fremmer lokal mat som bygdekvinnelag, landbruksorganisasjoner og lignende.

Dette er for deg som

  • Produserer lokal mat og drikke
  • Selger lokal mat og drikke
  • Baker for salg
  • Har kunnskap andre kan dra nytte av
  • Dyrker og produserer råvarer
  • Arrangerer kurs eller aktiviteter som har med mat og drikke å gjøre
  • Tilbyr gårdsbesøk med aktiviteter

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du lite erfaring i å delta på matfestivaler, eller ønsker du ikke å motta besøk hjemme hos deg selv? I så fall kan vi hjelpe deg.

Fra arrangøren OI! Mat og drikke kreves det at hver utstiller har et opplegg. Hvis du er usikker på hva ditt opplegg skal være, kan vi hjelpe deg med å finne ut av det – eller sette deg i kontakt med andre utstillere som du kan samarbeide med.

Selve festivalen varer fra fredag 2. juni til søndag 4. juni, men du trenger ikke være tilgjengelig hele helga. Du kan selv velge hvilke dager og tider du deltar.

Høres dette interessant ut? Under kan du fylle ut et skjema hvor du viser interesse, så tar vi kontakt med deg. Du kan også ta kontakt med Siri Grøttjord på telefonnummer 941 43 066.

Å fylle ut skjemaet er ikke bindende, og det er ikke det samme som å melde seg som utstiller på festivalen.

Gå til skjema her