Det er nå mulig å booke time for vaksinering med andredose

Skaun kommune forventer sterk økning i antall vaksineleveranser den kommende tiden, og det åpnes nå for at innbyggere selv kan booke time både for sin første og for sin andre vaksinedose, som altså vil erstatte timen de tidligere har fått satt opp. Dette gjøres med digital selvbooking på helsenorges timeavtaler, og den nye timen vil automatisk erstatte eventuelle tidligere timer du har fått satt opp.

Klikk her for å bestille koronavaksinering

De to dosene av alle koronavaksiner må gis med et visst intervall, og det er derfor ikke mulig å booke en tidligere time til andredose for de som har mottatt første dose for mindre enn 22 dager siden.

Det vil fortløpende legges ut nye ledige timer for vaksinering.

Slik flytter du timen din!

For å flytte din time, logger du deg inn på Helsenorge.no. Her velger du "Timeavtaler" og "Bestill time". Velg vaksinasjon og finn en ledig time som passer for deg. Når ny time er valgt, blir den gamle timen automatisk avbestilt. 

Ved stor pågang kan det i noen tilfeller oppstå feilmeldinger. Da anbefaler vi at du prøver igjen!

Vi ber om at så mange som mulig booker via selvbookingssystemet istedenfor å ringe til oss. Har du problemer, så kan du selvfølgelig ta kontakt.

Dersom det er for kort tid siden første dose, vil du ikke få opp noen ledige timer

Dersom det er mindre enn 22 dager siden du mottok første vaksinedose, er det ikke mulig for det å booke ny time til andre dose enda. På helsenorge.no vil det derfor vise at ingen timer er ledige. Vi ber derfor om at du venter og booker din andre dose så snart du har mulighet til det. Vi legger ut nye, ledige timer fortløpende.