Skaun kommune og Trondheim symfoniorkester inviterer barn og voksne, familier og andre musikkglade til å gjenoppleve historien om gutten som lager en snømann som blir levende, og som tar ham med til Nordpolen på snømannfest. La nye generasjoner få møte Ronald Briggs' nydelige tegninger og få oppleve filmen sammen med levende musikk, spilt av et helt symfoniorkester! Stemningsfulle The Snowman hjelper dere å korte ned ventetiden til den store kvelden.

Vi tror dette blir en flott og god markering av førjulstida, og håper på god oppslutning.

På grunn av av de restriksjoner som finnes med avstandsbegrensninger og smitteforebygging vil det kun bli solgt 100 billetter til konserten. Vi oppfordrer alle til å komme med munnbind, og til å holde avstand. Det kan også opplyses om at Trondheim symfoniorkester har god erfaring i smittehåndtering, og har holdt aktiviteten oppe gjennom hele pandemien. Til denne konserten kommer de med 40 musikere. Det vil ikke være noe nærkontakt mellom musikere og publikum.

Kultur, fritid og frivillighet håper at denne konserten er starten på en tradisjon med juleforestillinger for barn i det nye kulturhuset vårt, og vi er veldig stolte for at Trondheim symfoniorkester prioriterer Skaun kommune på sin førjulsturné.

Vi lover folk en god konsertopplevelse i koronatrygge rammer og gleder oss til å se dere!