SommerSkaun - Se her!

SommerSkaun 2018 er et friluftsbasert aktivitetstilbud til deg som er født i tidsrommet 2000-2007 og som bor i Skaun. Målet med SommerSkaun er å gi ungdommene spennende, mestringsfylte og gode opplevelser i sommerferien.

For mer informasjon og påmelding, se SommerSkaun :)

Kurs i depresjonsmestring

Kurs i mestring av depresjon er utarbeidet for voksne som i perioder kjenner seg nedstemte eller er deprimerte (fra lett til moderat), på en slik måte at det går ut over evnen til å fungere og livskvalitet. For mer informasjon, se HER.

Sommerbrev fra det interkommunale velferdsteknologiprosjektet

Sommeren har endelig kommet for fullt, og det har skjedd mye i det interkommunale velferdsteknologiprosjektet siden oppstarten i november 2017.

Ordførertur i Skaun

Det ble en flott ordførertur med Jon P Husby i Skaun onsdag kveld 6. juni 2018.

Ordfører Jon P Husby inviterte for 12. gang til ordførertur. Om lag 60 personer møtte fram ved skihytta til Buvik IL på Høybakken for å ta turen inn til Djupsjøen og Pienehytta i Buvikmarka.

Muligheter for bolig og næringsutbygging på Viggja

Åpent møte om muligheter for utbygging på Viggja

Bli med på ordførerens tur!

Bli med ordføreren på tur fra skihytta på Buvikåsen til Pienehytta ved Djupsjøen.

Søknad om redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid

Det er nå mulig å søke for barnehageåret 2018/2019

Til abonnenter ved Malmsjøen vannverk:

På grunn av høyt forbruk ber Skaun kommune om at det vises måtehold med vannforbruket, spesielt med tanke på vanning av plen og spyling av veier og gårdsplasser.

tangentunet2

To private omsorgsboliger i Tangen Borettslag, Buvika

Visning av leiligheten søndag 03.06.2018 kl. 17.00 – 18.00.

Ledig stilling - Økonomisjef

Vil du jobbe med økonomi i Trøndelags mest attraktive kommune? Vil du være med å utvikle vår økonomi- og personalavdeling? Som økonomisjef må du ha evne til å ta initiativ, planlegge og gjennomføre omstillings- og utviklingsprosesser innen ditt ansvarsområde.
 
Søknadsfrist: 4. juni.
 
Trykk på linken nedenfor for mer informasjon og innsending av søknad :)
// add toggle accordion on dynamic paragraphs headline $('.articleparagraphdynamic').find('.paragraphheadline').on('click', function(){ extendedArtAccordion($(this)); });