Brudd på vannledning

Deler av området Elistranda i Børsa er for tiden uten vann. Teknisk vakt jobber med saken!

Siste frist for HPV-vaksine til kvinner født 1991 eller senere

Desember 2018 er siste frist for unge kvinner som ønsker å starte gratis HPV-vaksinasjon. Nye tall fra Folkehelseinstituttet viser at over 104 000 har tatt imot tilbudet frem til nå.
Du kan komme på drop in på helsestasjon for ungdom på tirsdager mellom kl. 15.00 - 16.00. Ved spørsmål, ta kontakt med helsestasjon.

Boreplattform på Laugen

Skaun kommune foretar grunnundersøkelser i Laugen.

Busstur for nye innbyggere lørdag 29.september

Skaun kommune inviterer nye – og gamle innbyggere til guidet busstur i Skaun kommune.

Skaun kommune ønsker forslag på kandidater til kulturpris og frivilligpris, og vi ønsker søkere til kultur

Frist for å fremme kandidater til Skaun kommunes to priser; kulturprisen og frivilligprisen er 1. oktober.

Klargjøring av asfaltering Ilhaugen

På grunn av fibergraving klargjøres det nå for asfaltering på flere veier på Ilhaugen i Buvika, og dette kan medføre noen skarpe asfaltkanter fram til det blir asfaltert. Mandag 17. september vil det bli lagt asfalt. Kjør forsiktig!

Ønsker du å gjøre en forskjell?

Er du engasjert i heimplassen din, motorsport, kulturtilbud, skateparker eller politikk?

Eldres dag 2018

Børsa samfunnshus mandag 1. oktober kl. 18.00

Øvelse Trident Juncture

Fra september til november er Norge vertsland for den største øvelsen siden 2002.

Erik Wilmann og hustru Karen F. Wiggens minnefond

I statuttene for legatet står det at «ungdom som søkere høyere utdannelse ... oppvokst ... innen Børsa kommune» kan søke om midler i minne­fondet.