Allsang i Børsa samfunnshus

Onsdag 21.03.18 kl 18.00 inviterer vi til Allsangaften i Børsa samfunnshus

Skogdag i Skaun

Skaun skogeierlag og Skaun kommune inviterer skogbrukere til skogdag i Skaun

Motorferdsel i utmark - kjenner du reglene?

Med vinterens flotte snøforhold er det registrert stor aktivitet med kjøring av snøscooter uten tillatelse.

13 000 kan tenkte seg å flytte til Skaun

Stor flyttelyst til Trøndelags raskest voksende kommune

Livsglede for eldre og barnehage

Barnehagen på Venn har i mange år besøkt beboere på Vennatunet i Skaun. I år er det 4 åringene våre som går en dag hver uke i januar og februar. Dette blir satt stor pris på av beboere og vi ser verdien av at barna får omgås eldre mennesker.

tangentunet2

Salg av andelsleilighet i Tangen Borettslag, Buvika

Søknadsfrist, fredag 09.02.2018

Hva skal du gjøre ved viltpåkjørsler?

Hva gjør du hvis du er så uheldig å kollidere med et vilt eller eller oppdager et dyr som er påkjørt?

Pårørendeskolen i Skaun og Orkdal kommune

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom

Politiske møter i februar

Formannskap 1. og 28. kl. 13.00
Kommunestyremøte 15. kl. 17.00
Helse, oppvekst og kulturutvalget 27. kl. 09.00
Plan- og milljøutvalget 27. kl. 09.00
Skaun Eldreråd 13. kl. 13.00
Råd for funksjonshemmede 13. kl. 10.00

Menn i helse

Menn søkes!

Skaun kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor menn med NAV-ytelser tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

// add toggle accordion on dynamic paragraphs headline $('.articleparagraphdynamic').find('.paragraphheadline').on('click', function(){ extendedArtAccordion($(this)); });