Kommunen har fått eget personvernombud

Kommunen registrerer mye informasjon om deg som innbygger. Vårt nye personvernombud Roar Kjerstadmo skal passe på at opplysningene blir behandlet på en trygg og sikker måte.

Vannforbruk - Jåren vannverk

26a 0.png 1f 4a 6.png 26a 0.png 1f 4a 6.png 26a 0.png 1f 4a 6.png 26a 0.png

Til abonnenter ved Jåren vannverk (tidligere Rossvatnet)

På grunn av høyt forbruk på Jåren vannverk ber Skaun kommune om at det vises måtehold med vannforbruket, spesielt med tanke på spyling av veier og gårdplasser, og vanning av plen. Ved spørsmål, ta kontakt med Jan Erik Pedersen på tlf: 41 68 28 12.

Ledig stilling - Økonomisjef

Vil du jobbe med økonomi i Trøndelags mest attraktive kommune? Vil du være med å utvikle vår økonomi- og personalavdeling? Som økonomisjef må du ha evne til å ta initiativ, planlegge og gjennomføre omstillings- og utviklingsprosesser innen ditt ansvarsområde.

Søknadsfrist: 4. juni.

Trykk på linken nedenfor for mer informasjon og innsending av søknad :)

Deler du brønn med naboen? - Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres.

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no.

Ruller ut multidose

Fra mai 2018 tar Skaun kommune i bruk multidose i hjemmetjenesten. Dette er en viktig milepæl i kommunens velferdsteknologiprosjekt.

Kurs for frivillige i Hverdagshjelpen 15. mai

Kan du bidra med hagearbeid, husvask eller en god samtale til noen som er rammet av kreft eller til pårørende? Kreftforeningen inviterer nye frivillige til kurs. Påmeldingsfrist 11. mai

Besøksbaby onsdag 16. mai

Ny besøksbaby på Rossvollheimen, onsdag 16. mai kl. 11.00.

For mer info, se HER.

BREDBÅND I SKAUN - HØRING

Vedrørende statlig tilskuddsordning fra NKOM for utbygging av bredbånd i distriktene. Alle som ønsker å avgi høringsuttalelse (lag, foreninger, bedrifter, enkeltpersoner etc.) inviteres til å gjøre det så snart som mulig.

Omvisning i Voksenopplæringas nye lokaler

Velkommen til omvisning tirsdag 8. mai kl 11.00 - 12.00!

// add toggle accordion on dynamic paragraphs headline $('.articleparagraphdynamic').find('.paragraphheadline').on('click', function(){ extendedArtAccordion($(this)); });